Waarom schilderen?

Bescherming
Uw woning of bedrijfspand is een waardevol bezit, en om dit zo te houden, of om de waarde zelfs te verhogen, is het belangrijk dat u dit goed beschermt.

Achterstallig onderhoud aan het schilderwerk kan veel problemen veroorzaken. Wanneer de weersinvloeden vrij spel hebben kan dit houtrot, lekkend (isolatie) glas, vochtdoorslag, schimmelvorming en dergelijke veroorzaken.

Als schilder komen wij bij elke vierkante centimeter, en controleren wij of de verflaag nog voldoende bescherming biedt, en of de kit en stopverfranden nog deugdelijk zijn. Ons advies is altijd: voorkomen is beter als genezen, dus wacht niet tot de verflaag al helemaal afgebladderd is zodat de weersinvloeden uw gevel al hebben aangetast.

Wij adviseren u graag over het onderhoud van uw object en bieden alle mogelijke diensten aan uw woning of bedrijfspand perfect te beschermen.

 
Verfraaiing
Schilderwerk draagt bij aan een prettig woon-, en werkcomfort. Kozijnen zo glad en strak dat het vuil er na een regenbui zo vanaf spoelt. Of wat dacht u van een sfeervolle woonkamer helemaal afgestemd op uw smaak en inrichting. Uw werkkamer, kantoor of winkel waar u door gebruik van de juiste kleuren meer energie en inspiratie krijgt.

Door onze jarenlange ervaring en opleiding zijn wij in staat een perfect strak eindresultaat af te leveren, en een kleur-, en materiaaladvies te verzorgen die helemaal bij u past.


HygiŽne
Stelt u zich eens voor. De kitvoeg van uw keukenraam is beschimmeld en de micro-organismen wandelen in de polonaise zo het aanrecht op. Of uw badkamerplafond zit vol met zwarte puntjes. Wist u dat u nu schimmels en bacteriŽn binnen kunt krijgen die ongezond zijn voor de mens, en bijvoorbeeld een allergie kunnen veroorzaken?

Dit zijn slechts enkele voorbeelden waarom schilderwerk zo belangrijk kan zijn voor de hygiŽne. Daarnaast is glad en strak schilderwerk natuurlijk veel makkelijker schoon te houden.Herkenning

Kleur wordt ook gebruikt ter herkenning. Enkele voorbeelden hiervan zijn in het verkeer en de industrie. Maar ook bij bedrijven is deze herkenning vaak aanwezig. Denk hierbij onder andere aan de kleuren van bijvoorbeeld IKEA of SHELL. Zodra je deze kleuren ziet legt dit meteen een link aan deze bedrijven.

Dus ook voor bedrijven en winkels kunnen we een passend kleuradvies geven.